Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Kullanılacak zat adetsı 100 kişiyi aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK BAR olmalıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en mutabık fiyat politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Projeye en şayan Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı hakikat kolaylıkla oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar kazançlı ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder artışını getirmektedir.

Hassaten yangın bapları özelliklerinden bir diğer önemli olanı da nârlerle ortaya çısoy zehirleme özelliği bulunan gazların ve esrarın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son rütbe kaliteli olmalıdır.

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Acil çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yangın kapısı yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

özge bir şgeri ise kapıların tamamıyla yalınlık duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak şayet yangın bapsı uygun zamanlarda kapanmayacak ve yalınlık şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yakışır fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan yürekeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdivenine başüstüneğu kadar yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Güvenliği henüz fazla önemseyen bir sosyete haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına ne olmaktadır.

Report this wiki page